CAFETARIA MING MMM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 92 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ming MMM. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 5:56 Lekker en mooi op tijd
28 sep 2022 om 21:35 Leek alsof de visstick met de gehaktbal en bami in hetzelfe vet zijn gebakken. Jammer, weggegooid
25 sep 2022 om 21:47 De chicken wings waren veel te zout!
17 sep 2022 om 18:26 Lekker gegeten, van friet, frikandel, berenklauw en wat ik verder nog besteld had. Bezorging altijd even vriendelijk
28 aug 2022 om 21:20 Food was not good. Hamburger with cheese? Meat was olso not ok. I do not recommend.
25 aug 2022 om 5:53 Je betaalt voor bezorging tot de deur, niet tot de voordeur van het appartementencomplex, ongepaste opmerking
17 aug 2022 om 22:44 Normaal eet ik geen friet maar deze friet is heerlijk en super aardige mensen
15 aug 2022 om 11:30 Lekkere friet en snacks, moet wel nog 10 kilo afslanken, maar af en toe friet met snacks, geen probleem, moet kunnen !!
30 jul 2022 om 19:46 Friet was vrij zout, verder niets op aan te merken
15 jul 2022 om 22:49 Persoonlijk vond ik de friet wat te zout . Verder alles ok.
10 jul 2022 om 22:55 Perfect. Snel en heerlik
7 jul 2022 om 20:28 Top zo als gewoonlijk! Tip verpak het ijs apart